Måndagen den 2 April åkte Jennie med Morris C (val f.04 e:Danone-Amiral) till Strömsholm för en regional MsvC:2.
En fin ritt som belönades med 71,111% vilket resulterade i vinst med nästan 5% marginal till tvåan!
Fullständigt resultat här

 

Under påskhelgen befann sig JL Dressage vid Karlstad, där Ridsällskapet Grums höll regional och nationell dressyrtävling.  Första dagen bestod av 3 starter varav alla starter var debuter i respektive program för varje häst.
Först ut var Morris C som startade i MsvB:4, och efter en bra ritt stod ekipaget som tredjeplacerade med 66,957%!
Sedan var det dags för FEI Finalprogram för 5-åriga hästar, där For Classic Dressage ”Frankie” (val f.07 e:Future-Ehrentusch) vann klassen på 73,6%!
Även River Dance (sto f.06 e:Rousseau-Likoto xx) vann sin klass, FEI Finalprogram för 6-åriga hästar, efter en strålande ritt belönades ekipaget med 80,2% och en marginal på 3% till tvåan!
Förutom vinsten så var detta även ett av två kval till Falsterbo! Även Therese Klintström med Don Sanchez red ihop sitt första Falsterbo-kval när dem i samma klass belönades med 75,0%

Dag 2 bestod av samma klasser som föregående dag. Så först ut även idag var Morris C i MsvB:4, med ett säkrare program och höjd kvalitet från gårdagen så plockade Morris en andraplacering på hela 70,217%!
Även Rosanna Lidbrandt på Mowitz placerade sig i klassen, 67,826% räckte till en delad fjärdeplats!
Vinnaren av FEI Finalprogram för 5-åriga hästar var även denna dag For Classic Dressage, men med en procenthöjning till hela 75,6% vilket betyder att första kvalet till Falsterbo uppnåddes.
I FEI Finalprogram för 6-åriga hästar så utklassade River Dance sitt motstånd, när hon med 5% tillgodo till tvåan vann klassen på 83,2% och var därmed färdigkvalad till Falsterbo!
Fullständiga resultat här

   
Morris C i väntan på prisutdelning, River Dance efter avslutad ritt & Frankie på framridning

 

Söndagen den 15 April startade Frankie i FEI Finalprogram för 5-åriga hästar på Enköpings Ridklubb, och trots en spänd ritt belönades ekipaget med hela 77,4%  vilket gav både en andraplats och resulterade i att Frankie nu är kvalad till Falsterbo! Resultat finns här

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felicia Flodin och Wellington var Söndagen den 15 April i Högbo där de startade nationell FEI Lagprogram för Juniorer (MsvB) och belönades med 64,054% och därmed vann klassen!!
Stort Grattis! Fullständigt resultat

 

Söndagen den 22 April höll Österhaninge Ridsällskap regional MsvC:1 där Jennie och Acanto gjorde en fin uppvisning som belönades med vinst på 73,617%!
Även Lisbeth Byman och Tornardo James visade upp en fin ritt och erhöll 65,957% vilket räckte till en fjärdeplacering.
Här finns resultat

 

Torsdagen den 26 April höll Hogsta Dressyrryttare regional dressyrtävling. Frankie deltog där i FEI Finalprogram för 5-åriga hästar, och det var ett nöjt ekipage som kom ut från banan!
Ritten belönades med hela 79,0% och gav en andraplacering! Resultat finns här

 

Rosanna Lidbrandt och Olympia placerade sig Söndagen den 29 April på Gnesta Ridklubb där ekipaget startade i regional LA:4, och med 69,268% belönades med en femteplats. Grattis!
Fullständigt resultat