Fredagen den 15 Juni packade JL Dressage lastbilen och for upp till Sundsvall där Sundsvalls Fältrittklubb anordnade regional och nationell dressyrtävling.

Teamets första start gick av stapeln under Lördagen, då Jennie och Zircoon Spring Flower startade i klassen FEI Intermédiaire 1. Ritten innehöll ett par mindre missar men trots detta blev resultatet 69,561% och gav vinst med va 3% marginal till tvåan!

På Söndagen debuterade ekipaget i Intermédiaire 1B och efter ett fint travprogram så blev det tyvärr mycket missar i galoppen, men med ett resultat på 65,167% så vann ekipaget klassen!!

Zircoon har nu under våren debuterat både FEI Intermédiaire och Intermédiare 1B med fina procent och flera vinster, vi kan inte vara annat än nöjda och Zircoon får nu ta ett välförtjänt sommarlov.

 


Första piaffen på tävlingsbanan!


Ärevarv!

Även Felicia Flodin och hennes nyförvärv Chantino var på plats i Sundsvall. Under Lördagen startade dem i MsvC:2 där dom red ihop 65,556% och plockade en femteplacering och i Söndagens MsvC:1 red ekipaget ihop 66,170% vilket gav en sjundeplats! Felicia och Chantino är nu färdigkvalade till MsvB! Stort Grattis!

Hela helgens resultatlistor finns här