lagetPrecis hemkommen från ett väldigt blött Frankrike. Tyvärr vart det en lång resa för bara en tävlingsdag, vädret i Compiegné gjorde att tävlingarna inte kunde fortsätta på söndagen. På söndagen fick ryttarna meddelade från tävlingsledningen att dagens tävling ställdes in. USA hade sina OS hästar med sig och varken dom eller något annat lag ville riskera hästarnas hälsa och rida på det blöta underlaget som erbjöds och även om tävlingen blivit av, så hade det nog varit svårt att få en högre valör på medaljen för Sverige, då USA ledde ganska stort efter första dagen. Sverige belönades med ett silver och på brons plats kom hemmanationen Frankrike.

bana 2 bana hopp innan

Ett glatt gäng innan prisutdelning som skedde till fots…

 

Hemma i Sverige har jag även denna helg haft många duktiga elever ute på tävlingsbanorna runt om. Ida Valldor & Spiderman vann sin klass i Vallentuna, Emma Packendorff & Double Diamond vann även dom på Björkbäcks RF.  GRATTIS till er och även till er andra som ridit hem fina placeringar i helgen!!

Spider

Ida Valldor & Spiderman

db

Emma Packendorff & Double Diamond

emma

 

Här hemma har Team JL visat mina 3-åringar på Strömsholm och jag är så stolt över hur dom gjorde det! Ika Star fick diplom och hade 10, 10 på ridbarheten, Avicci fick tyvärr inget diplom men skötte sig utmärkt och hamnade precis utanför.

ika

Det var inte jag som visade dom, utan det gjorde Trisan Lundqvist.

 

 

Nu ska det laddas om batterier för mig & Zircoon Spring Flower då det snart är tävlings dax igen, denna gång lite närmare…4 juni rider vi SM på Strömsholm.

Sv vitt