Zircoon på vet.checken innan första kvalstarten


Nobla på väg till framridningen inför andra kvalet

Nobla gick sitt andra kval under Fredagen, en ritt som inte belönades lika högt som den förra, och resulterade i en femteplats av 4 placeringar. Men med 71,200% så var hon som sjunde Breeders-anslutna hästen ändå välkommen till Söndagens final: Ett glädjande besked för både ryttare som ägare!

Finlay fick på Fredagen en härlig uteritt runt Flyinges fantastiska omgivning och Zircoon tränades inför Lördagens första kval.

På Lördagen startade Zircoon sin första start för veckan, en fin ritt på 68,596% som belönades med en tredjeplacering och en plats i Söndagens final!

Zircoon Spring Flower och Finlay laddar för Final

Söndagens finaler började med 5-åringarna, från JL Dressage var Nobla ER först ut. Efter en hel vecka i Flyinge så var Nobla trött och ville helt enkelt inte samarbeta. Med stor skicklighet från ryttarsidan så kom Nobla runt hela programmet , men med kraftigt nerdragen procent, Trots detta slutade Nobla 10 i Breeders Trophy.

Nobla på framridningen…

Efter Nobla så var det Finlays tur. Med en fin ritt plockade han ihop 79,00% och avslutade Finalen med en 5 placering!

Efter 5-åringarna så var det dags för 7-års finalen där Zircoon deltog. Efter ett fint travprogram och lite missar i galoppen så slutade Zircoon på en 3-plats i finalen på 67,807% !

_________________________________________________________________________________________________________________