Resan ner till Flyinge startade Tisdag morgon klockan 05:00, nio timmar senare, runt 14-tiden var JL Dressage på plats. Hästarna lastades ur, fick vila ett par timmar medan vi kom i ordning innan det blev dags för lite ridning. Alla hästarna reds inne i Crawford-hallen där dressyren kommer att gå under veckan.

Under Onsdagen gick första kvalet för 5-åringarna. Först ut för våran del var Nobla ER, som gjorde en väldigt fin uppvisning där hon belönades med hela 77,00%!  Den procenten höll sig till topp-12 ända till sista ryttaren som petade ner Nobla från finalplatsen. På Fredag får Nobla en andra chans att ta sig till Söndagens final, vi får hoppas på lika fin ritt då!


Nobla under framridningen

Finlay startade i slutet av klassen, och med en strålande ritt fick han något snåla 78,00% som räckte till en 9 placering vilket innebär att Finlay kvalade sig direkt vidare till Söndagens final!

Zircoon Spring Flower fick ett träningspass på utebanan under Tisdagseftermiddagen, då hans klass börjar först på Lördag.

Torsdag innebar vilodag för hästarna, efter regelbundna promenader ute i kuling-varning och spöregn tyckte både människor och hästar att det var skönt att inte behöva starta i detta väder..
Flyinges bästa transportmedel – Cykeln…