Söndagen den 2 September höll Motala Ryttarförening i 4-års kval till Svenskt Avel och Sportchampionat

JL Dressage var på plats med hela 5 hästar

Först ut var Felicia (sto e:Figaro R – Bernstein, äg Anna Bagstevold) som belönades med 78,6% vilket var en femteplats av 4 kvalplatser. Otroligt nära en finalplats men Felicia får en ny chans att kvala nästa helg!

Nästa häst ut var Sir Dior (val e:Sir Donnerhall – Fidermark, äg Jeanette Persson) som visade upp sig med bravur! Han belönades med 83,00% vilket inte bara gav ett direktkval till Flyinge utan även dagens bästa resultat!

Katixi (sto e:Don Primero – Tip-Top, äg Jennie Larsson & Stall Löfvstagården) gjorde även hon en fin uppvisning, och med 79,4% hamnade hon på en tredjeplats och därmed är även Katixi klar för Flyinge.

Sedan var det dags för Prima Grandezza (sto e:Don Primero – Bernstein, äg Carina Wiidh) som med 72,00% hamnade på en elfteplats och får även hon en ny chans att kvala nästa helg!

Sist ut denna hektiska dag var Spira (sto e:Figaro R – Briar, äg Jennie Larsson) som fick dagens högsta poäng (8,0) på lösgjordhet! Totalt fick spira 79,200% vilket resulterade i en fjärdeplats och hon är nu klar för Flyinge!

En lyckad helg för våra orutinerade 4-åringar, vi ser nu med spänning fram emot både nästa kval i Enköping den 9 September och finalerna i Flyinge senare i höst!

Fullständigt resultat finns här