Den 19-20 Maj höll Djurgården i nationella dressyrtävlingar.

Lördagen började med MsvB:4 där Jennie och Morris C var sist ut. Efter en ritt med något sämre känsla än vanligt blev bedömningen 65,870% och en andraplats!
Därefter startade dagens andra klass, FEI Prix S:t Georges, där Jennie startade Zircoon Spring Flower. Efter en väldigt fin framridning höll sig känslan kvar inne på banan, och trots ett par missar så blev resultatet hela 71,360% vilket resulterade i vinst!!


Morris C på prisutdelning

På Söndagen debuterade Zircoon Spring Flower Intermédiarie 1, och vann! Efter en härlig ritt med mycket power och med endast mindre missar så blev belöningen hela 72,237% och en jämn bedömning från samtliga tre domare som hade ekipaget som vinnare på över 72%.

Förutom vinsten i både FEI Prix S:t Georges och Intermédiaire 1 så vann även Jennie och Zircoon helgens meeting-pris i form av en trailer-cam!
Hela teamet är minst sagt nöjda efter denna helg med underbart väder, bra tävlingsplats och trevliga funktionärer! Stor eloge till Djurgårdens Ryttarklubb som dessutom lyckades så fram så många sponsorer och fina priser!

  

Fullständigt resultat för helgens klasser finns här

 

Torsdagen den 17 Maj höll Sundby Ridklubb regional dressyr för ponny.
Terese Ahlström och Arwen deltog där i LA:P1 Kat.D , ekipaget red ihop 63,947% vilket gav en femteplats och innebär att de nu är kvalade till nationella tävlingar!
Arwen är nu till salu till satsande familj som vill ha en ung (f 04) lovande dressyrponny. För mer information kontakta Johan Ahlström på 0703-565685
Fullständigt resultat finns här

 
Terese och Arwen

%