friser

Jag heter Jessica Jonasson och driver Web-shopen FrieserFocus med hjälp av min mamma Haide. Jag är generalagent i Sverige för tjeckiska företaget ManMat. Vi säljer häst och ryttarutrustning i patenterat funktionsmaterial. Ett material som andas, motverkar skav, lätta att tvätta och torkar snabbt mm.

 

Hur hittade vi ManMat? Mamma var på nationalstuteriet i Kladruby i Tjeckien för 5 år sedan och skulle titta på Altkladruber hästar och samtidigt var där en hästmässa, där mamma köpte en grimma och ett schabrak, som vi blev väldigt förtjusta i. Vi tänkte att inte bara vi skulle gilla utrustningen utan även andra, så jag kontaktade ManMat och fick bli generalagent här i Sverige. Vi finns även på mässor runt om i Sverige, senast på Swede horse show på Friends Arena.

 

Vi är väldigt glada över att Jennie tycker som oss, att våra saker är toppen!!

 

2carra

Nu är hästarna kittade inför hösten, Caramelle har här på sig dom absolut bästa benskydd och boots jag provat…