Under helgen 4-6 Maj höll Livdragonernas RF deras årliga regionala/nationella dressyrtävling.

JL Dressage började helgen med FEI Inledande program för 5-åriga hästar, där For Classic Dressage startade. Efter en stadig ritt var resultatet 80,4% vilket ledde till vinst i klassen! Ett personbästa för Frankie, och en bra marginal på ca 3% till tvåan!

Därefter startade dagens andra klass, FEI Inledande program för 6-åriga hästar, där Jennie var först ut med River Dance. Med lovande ord från klassens domare och en hel del applåder efter ritten så konstaterades vinst även här, med ett resultat på 83% och en marginal på hela 10% till tvåan så var teamet minst sagt nöjda!

Under Lördagen startade Jennie och Acanto (val f-01 e:Abanos-Grenadier, Till Salu) i MsvB:4 där dom efter en spänd ritt belönades med 67,609% vilket räckte till en tredjeplacering!
Även Rosanna Lidbrandt på Mowitz plockade en placering i denna klass, 63,478% gav en delad sjundeplacering. Grattis!


Nöjd Acanto

Söndagen startade med MsvB:4, där Acanto efter en strålande uppvisning fick hela 75,217% och vann klassen! Även Morris C visade upp en fin ritt och trots bytesmissar så belönades han med 70,435% och tog därmed klassens andraplats!
Lee André på Akin Haug placerade sig på en femteplats då hon plockade ihop 66,957%! Stort Grattis!


Glad Lee efter prisutdelning

I Söndagens MsvC:2 placerade sig Rebecka Eriksson på Uno RB på en andraplats efter att ha ridit ihop 66,222% och ekipaget är nu färdigkvalat för MsvB. Grattis!

Fullständigt resultat för tävlingarna finns här


Sjövillans RK höll under Lördagen den 5 Maj Regionala tävlingar.

Felicia Flodin på Wellington deltog där i FEI Lagtävlansprogram MsvB (för Juniorer) och red ihop 62,973% vilket gav en fjärdeplats! Grattis!
Resultat finns här


Felicia och Wellington

På Sundby Ridklubb hölls regional dressyrtävling för Ponny den 6 Maj,
Terese Ahlström på Arwen startade där i LA:1 Kat.D och red ihop 67,632% vilket gav en sjätteplacering!
Även Isabella Lidbrandt var på plats, hon startade i Lagtävlan för Ponnyallsvenskan, och där tog en individuell åttondeplacering på Calabash efter en ritt som gav 69,143%. Grattis!
Resultat finns här