”Våren” börjar äntligen gå mot sommar, men innan dess lite uppdateringar om vad som hänt…

 

Strömsholmstävlingarna med SM kändes i år lite vemodiga då jag och Zircoon varit där och tävlat i flera år. Men i år fick Caramelle axla den rollen, hon har inte varit ute på tävlingsbanorna och visat upp sig på länge. Hon skötte sig jätte bra och första dagen tog vi en 3:e placering i S:t Georges, andra dagen taggade damen till och la i en växel jag inte visste fanns hos henne, hon ville bara iväg och visa upp sig och ville inte stå still, då missar man en hel del poäng, inget ”Carra” brydde sig om. Nu ska vi träna på att stå stilla i halter och vid ryggningen för att plocka lite mer poäng till nästa tävling som för övrigt är Lag SM i Everlöv.

 
strömsströms 2
Morgonträning inför dagens klass som slutade med en fin 3:e placering

Faximiliana M har varit på meeting i Vansbro. Första gången för henne, hon tog det med ro att vara på annan plats, är inte så tittig men hon har det svårare med in och utgångar, till min stora fasa visade det sig vara öppen bana, så vi behövde ta oss igenom ett 50 cm hål och dessutom göra det i fart. Vi tog oss in i första klassen, gick/hoppade ut från banan (enligt TR Mom 23 D, så får man lämna banan 20 sek, bra att veta) för att sedan komma tillbaka in och därefter fullfölja programmet, dock med en tvåa i första bedömningspunkten och några fler kostsamma missar. Nöjd med att ta oss runt, då det redan höll på att sluta innan vi hann visa upp oss. Andra dagen var det stängd bana och förutsättningarna ändrades för oss, vi gick in och visade upp en helt annan sida, trots några missar tog vi revansch och placerade oss 2:a på 72,4%. Nästa tävling för ”Faxi” är Överby i slutet av juni.
19141416_1137837192989087_1972693027_n

 

Fraizer är såld till Ella som börjar NIU på skolan till hösten, så han byter bara stall ute på Berga. Känns lite vemodigt då jag haft honom sen han var 2 år, men då jag inleder ett nytt spännande samarbete i höst med Familjen Packendorff i Göteborg behöver jag lite lediga boxar.
ella

 

För er som är träningssugna i sommar så finns det lite tider på olika platser att boka i TimeCenter då många med fasta tider inte har dom under sommar månaderna. Gå gärna in och kika om det är någon tid som passar just dig…

 

Tjing Tjing