hundar 2

 

Jag & min sambo, hundarna & fiskarna har flyttat till ett hus på landet i Ösmo. Något vi sett fram emot länge, att kunna öppna dörren och andas in landsluft…Hästarna kommer jag att flytta 1 augusti från Högdalens Gård till Rangsta i Sorunda.

 

Jag ska väl försöka få en vecka semester under månaden, men annars kör jag på som vanligt med träningar på Högdalen. Nytt från och med den här månaden är att jag utökat mina platser med träningar, jag kommer även vara på Sundby & Botkyrka Ridskola, för bokning se länken nedan. Fler alternativ för dig som inte hittar någon ledig tid att boka. Finns just nu lite lediga tider, så passa på att boka för att få hjälp att komma igång inför hösten.

 

Vecka 33 kommer jag åka med svenska landslaget till EM i Aachen…dock bara som reserv. Det ska bli spännande att se, lära och få inspiration till dem stora mästerskapen jag hoppas jag och Zircoon Spring Flower kan få delta i längre fram. ”Kingen” är ju fortfarande lite ung och behöver lite mer tävlingserfarenhet innan han kan äntra dom stora arenorna 😉

 

I slutet av månaden planerar jag att åka på tävling med Miró så mycket fokus ligger på honom just nu. Men som ni alla säkert gjort flera gånger i era häst liv, så önskar jag att dygnet hade fler timmar eller att veckan hade flera dagar…

 

Bokning TimeCenter

 

JL Dressages ”NYA” hemsida

 

Gilla oss på Facebook