Laddar innehÅll...

Hej och välkomna till min hemsida

Har idag min verksamhet på Berga Naturbruksgymnasium i Västerhaninge. Jag har bestämt mig för att dra ner på häst antalet och satsa mer på min och mina elevers träning och tävlings utveckling. Givetvis har jag inte stängt stalldörren helt för hästar på utbildning, men det kommer inte vara min huvudsakliga uppgift längre. Mitt fokus kommer nu att ligga på en resa mot absoluta världstoppen inom dressyren, detta är ännu okänd mark för mig men jag hoppas med hjälp av mitt fantastiska Team kunna ta mig hela vägen dit. Vill du eller ditt företag följa med mig på denna resa, gå gärna in på ”SPONSORER” och läs vidare hur just du kan bli en del av vårt team…

 

Ett litet tips ang nya hemsidan…

Använd gärna en vanlig PC då många av effekterna försvinner i den mobila versionen. Kolla runt lite och svep med musen över bilderna så kan du ta del av våran vardag på JL Dressage. I bakgrunden spelas min tidigare kürmusik med Zircoon Spring Flower. Här kan du lätt finna information om vilka ”HÄSTAR” som finns i stallet, se vilka som är med i ”TEAM JL”  boka ”TRÄNINGAR” eller se var nästa clinic eller kurs kommer att hållas under ”TJÄNSTER” läsa ”OM MIG” och om mina hästar från förr eller kika in i ”FOTOALBUMET”

 

Jag vill rikta ett stort tack till fotograferna Lina Nydahl, Roland Thunholm och Ulrika Malm som tagit alla fina kort till hemsidan. Musiken är det MI MO Sound Music Production som producerat.