Laddar innehÅll...

Carina Dahl

Jobbar på Husby Golfclub Österhaninge. Häst intresset delar jag med min dotter Emelie. Att komma från ridskolan till att få vara en del av Team JL är helt fantastiskt. Jag hjälper teamet med att ta hand om hästarna i deras vardag, grooma, mejlen, websidan & lektionsbokningen. Att få hjälpa till med stallets alla hästar är fantastiskt. ”Ibland nyper jag mig själv i armen, för att kolla att det här är på riktigt, att jag inte drömmer”.

Johan Ahlström

Johan har egentligen sin bakgrund främst från motorsporten där han vunnit SM och NM medaljer samt deltagit i 7 st VM men kom via sin dotters rid intresse i kontakt med dressyren och blev genuint intresserad och såg intressanta nya möjligheter i en rätt konservativ sport. Träffade Jennie första gången 2009 och har sedan dess varit en del av teamet som rådgivare/ansvarig för kommersiella frågor samt coachat Jennie runt det som inte direkt rör ridningen.

Leif "Leffe" Larsson

”Allt i Allo”, pappa, kameraman och chaufför. Han är den som ser till att Teamet  kommer fram till alla tävlingar när det behövs. Han har delat Jennies intresse för hästarna sedan hon var liten och alltid funnits där som en hjälpande hand. Han har ingen egen erfarenhet av att rida, men han har ett väldigt vasst öga som ofta träffar rätt på % när han står på sidan om och följer dom olika ekipagen…

Ninni Grande

Ninni Grande 24 år från Östersund. La slalomskidorna på hyllan och blev en hästnörd i Stockholm.

Har jobbat tillsammans med Jennie sedan 2009, då jag jobbade på Stjärnborg Lövstastuteri. Sedan december 2010 har vi jobbat tillsammans under JL Dressage. I augusti 2015 avslutade Ninni sin tjänst hos JL Dressage, då verksamheten flyttade.

Jag har äran att sköta och grooma Jennie och Lövsta ägda Zircoon både hemma och på tävling. Jag har själv en 6-årig valack e: Painted Black II ue: Solos Carex, som jag sakta men säkert försöker utbilda med hjälp av Jennie som tränare.