Friends

Nu blir det lite vila för hästarna hemma på Rangsta, efter tävlingen på Friends är ”Kingen” värd det. Tyvärr blev det ingen världscupstävling för oss i London på Olympia nästa vecka då Sverige var reserv nation. Har nu siktet inställt på Drachten i Holland i början på januari istället.
Fler bilder – Friends (Tagna av min elev Jennie Speicher)

 

Double Diamond har nu flyttat hem till sin ägare Emma Packendorff i Göteborg. Kul och haft honom här och Emma som kommit på besök med jämna mellanrum. Han kommer tillbaka någon vecka i början på nästa år då Emma och hennes familj ska ut och resa.

 

Avicii har åkt iväg på inridning, kanske många som undrar varför jag inte gör det själv?! Lite av säkerhet för min egen del då min kropp är mitt arbetsverktyg och jag inte har tid att vara borta ifall olyckan skulle vara framme, sen framför allt att jag inte har tiden även om jag skulle vilja.

 

Nykomling i stallet – Ikara Star ”IKA” 2013 e: Desperado–Scandic-Flemming. Äntligen har hon kommit hem efter 2 år, trodde väl aldrig att jag skulle få se henne men så plötsligt kom hon. Lite tilltufsad och inte i bästa kondition, men efter ett bad, klippning, fri tillgång på mat och mycke klappar så myser hon här på Rangsta.

Ika 3

 

Träningar – V 51 inga träningar på Högdalens Gård inställda då jag trodde vi skulle åka till London och tävla, passar då på att ta lite ledigt. Men för dig som är sugen och träna den veckan har jag lagt in en extra träning på Berga 14 December 08.30-11.30 boka via TimeCenter. Även extra träningstillfällen 27 och 28 December på Beatrice Dressage Center/Rangsta, finns någon plats kvar.