Tre nya sponsorer klara…
KEP hjälmar, ska bli så kul att få välja ut en tävling och träningshjälm ur deras sortiment. Erreplus i samarbete med Sadelfokus AB, Fia Montelius kommer finnas till hands för mig på hemma plan och se till att jag och mina hästar har det bästa som kan tänkas för oss i sadelväg. ”Jag har nu ridit i Erreplus sadeln Adelinde i drygt en månad och är så nöjd, den ger otrolig rörelsefrihet för Zircoon Spring Flower som är i behov av en sadel som ger honom bogfrihet och det gör verkligen hans nya sadel”. En större presentation om mina sponsorer kommer dyka upp på hemsidan inom kort.
erreplus_logo
Sadelfokus logo
KEP_1

_____________________________________________________________________________________________

 

Lite nyheter när det gäller träningar blir det från mars månad. Onsdagsträningarna på Högdalens kommer flyttas till Berga Naturbruks Gymnasium i Västerhaninge. Tisdagarna blir kvar som tidigare på Högdalen, dom fasta tiderna på Högdalen kommer i första hand gå till dom som står på Högdalens Gård. Är du intresserad av en fast tid på Berga maila önskemål till jennie@jldressage.se. Det kommer fortsättningsvis finnas möjlighet att boka lediga tider via TimeCenter som vanligt både för Högdalen och Berga. För er som vill träna på Beatrice Dressage Center i Rangsta maila mig så hittar vi ett träningstillfälle. Träningar hålls på Värmdö på Stall Sandös Hagar 26-27 februari, för er som inte har fått någon tid, håll utkik i TimeCenter på återbud.
____________________________________________________________________________________________________

 

När det gäller tävlingar så är det inte riktigt klart vart vi styr lastbilen nästa gång, mer än att det lutar åt Worldcup i Tyskland om drygt en vecka för mig och Zircoon Spring Flower. För övriga hästar hemma i stallet fortsätter träning som vanligt. Avicii har precis åkt iväg igen till William som ska hjälpa mig med inridningen, då vi tyvärr var tvugna att göra ett break i hans utbildning tidigare. Enligt William så sköter han sig utmärkt även denna gång.

 
Avicii