Tyvärr har det inte blivit så mycket uppdaterat här på hemsidan sista tiden. Det har inte hänt så mycket då det varit lite stiltje i stallet, mycket med tanke på att Zircoon Spring Flower skulle lämna oss, det har han nu gjort och det är tomt i stallet utan honom. Tips till er som ska transportera era hästar, Marcel Jordan Horsetransport vilken service! Vid varje stopp och på färjan över till Tyskland har chauffören hört av sig med info och bilder, helt fantastiskt.

 

adresslapp

 

#Ett slut innebär ofta en början på något nytt#

 

Resized_20170120_171525

En sista klapp innan avfärd…

 

Tyskland

Framme i Tyskland och nya äventyr…

 

 

När det gäller dom andra hästarna så har dom fått lite välförtjänt semester under julhelgen. Nu är det dags att starta upp igen för en ny tävlingssäsong, något vi ser mycket fram emot. Zpektakel är fantastisk, han utvecklas hela tiden. Caramelle ska det bli så kul att få starta igen, då vi i höstas precis hann komma ut på några tävlingar. När det gäller Faximillian så ska det bli spännande och se vad hon kan leverera ute på tävlingsbanorna. Så just nu är fokus på att planera tävlingssäsongen och träna, träna och åter träna…

 

Vill även passa på att presentera en ny medarbetare i Team JL Dressage. Elin Mannerfelt kommer nu att vara en del av teamet och ha hand om hästarna i stallet och den vardagliga skötseln. Elin har med sig sig egen häst ”Knatten” och bor ute på Berga.

 

FB_IMG_1485367212514