Hästarna har fått lite väl förtjänt vila under jul & nyår med lite joggning och promenader. Träningarna har kört på som vanligt då många av mina elever inte tog ledigt under julhelgen. Har även haft två dagar med full aktivitet ute på Beatrice Dressage Center i mellandagarna för träningssugna.

 

 

WC

 

I slutet av den här månanden bär det av mot WC tävlingar i Amsterdam. Lite pirrigt då det blir ett starkt startfält, men det ska bli väldigt kul. Nu är det finslipning för mig och Zircoon Spring Flower som gäller i vår vardagliga träning, hitta formen och känslan till det är dax. Känns skönt att ha något kul att se fram emot, då det inte alltid är så inspirerande att stänga in sig i ett kallt ridhus för att träna den här årstiden.

 

WC Amsterdam

 

__________________________________________________________________________________________________________

 

Helgen 14-15 januari är det träningar ute på Stall Sandö på Värmdö. Träningarna fortsätter som vanligt på dom olika träningsplatserna, för dig som inte har någon fast tid ha koll i TimeCenter om det blir några återbud. Söndagen 17 januari är det uttagningar med uppridning på Berga Naturbruks Gymnasium. Dett är för de elever som har sökt till NIU utbildningen som börjar HT -16. Helena Persson blir huvudtränare på hopp sidan och jag på dressyren. Läs mer…

 

_________________________________________________________________________________________________________

 

Hemma i stallet har jag fått tillökning av en ”gotlänning” Balotelli  ”Balou” 6 år e: Belissimo M-Florestan Ägare: Rebecca Hejdenberg. Han är här på tillridning/utbildning.
Balou

 

__________________________________________________________________________________________________________

 

Under 2016 har jag några nya spännande samarbeten på gång. Profilryttare för Stockholm Ridsport, ett samarbete jag är mycket glad för då jag handlat där sedan start och vet att dom alltid kan leverera det man ber om i utrustningsväg. Beachcomber Hotels som ger mig möjligheten att få till en ny kür inför nästa säsong. Kommer presentera dessa samarbeten lite mer längre fram och några andra som precis blivit klara i dagarna.

Stholm Ridsport     logo_main_bch