Nu har halva juli gått och det har hänt mycket kul…nu väntar lite semester för mig och hästarna.

 

I början av månaden blev jag delägare i en 8-årig valack som heter Zpektakel som Malin Cohlin äger och har fött upp på Lövsta. Tanken var först att jag bara skulle låna honom, det visade sig att han var en riktig gentleman som tycker om att arbeta så jag bestämde mig för att utvecklas tillsammans . Vi skulle ha debuterat på tävlingarna på Överby men tyvärr vart dom inställda så det får bli lite senare.

Zpekan

 

Till tävlingarna hade jag även tänkt att Caramelle skulle gjort come back efter en tids frånvaro, men tyvärr så fick vi skjuta även på det.

 

db

 

Emma Packendorff och Double Diamond har varit här och hälsat på. Vilket resa hon gjort med Dubbe som vi kallar honom. Även hon skulle ha debuterat i Msv B på Överby, men nu gör hon det själv på tävlingar hemma i Göteborg. Hade så gärna varit med dom vid deras premiär. Håller alla tummar för dom när det är dags.

 

 

Kingen krona
Så har han då äntligen fått sin krona…Kingen.
Bilden är tagen av en av mina elever Matilda Stymne. Klockren!

 

Kingen har gjort sig förtjänt av semester då vi varit i Falsterbo och tävlat. Två individuella placeringar i 5* dressyren och lag GULD i Nation Cup. Tack till alla er som var där och hejade på oss och till alla mina sponsorer som gör det möjligt för mig att göra det jag brinner för!

 

pallen nation

 

Film från ärevarvet Nation Cup-här
Vem hade trott att Jennie & Zircoon Spring Flower skulle kunna vinka och slänga blombuketten till publiken under ett ärevarv…

 

Alla nation

 

Ärevarv

 

jennie o znirk nation

 
Grön rosett

Gul rosett

 

Tyvärr blev det inget OS för oss, men vi var med länge på listan över representanter för Sverige. Vi får nu vänta och se vad framtiden har för planer för oss…

 

Har även bytt klubb under pågående säsong och tävlar nu för Berga Ryttarförening. Ett självklart val då jag numera bedriver min verksamhet på Berga och dessutom snart börjar som lärare på skolan.
Någon som ska ner till Göteborg innan nästa helg? Behöver hjälp att leverera en sak till en elev…hör av er om ni ska neråt och har möjlighet att hjälpa mig.

 

Trevlig fortsättning på sommaren till er alla!