Just nu packas lastbilen för avfärd mot Strömsholms tävlingarna och SM. Zircoon Spring Flower är taggad på sin uppgift och väntar bara på att komma iväg. Vi tävlar först på lördag och hoppas även göra så på måndagen då finalen går och vi vill visa upp vår fantastiska kür. Tyvärr blev det ju inget med det i Frankrike senast, då tävlingen fick lov att avbrytas pga dåligt väder. När det gäller vidare tävlingar för Zircoon Spring Flower så hoppas vi få fira midsommar i Rotterdam då 3 & 5* Nations Cup rids där och därefter Falsterbo Horse Show.

SMÄrevarv med SM silver runt halsen från Hammarö 2015

 

I övrigt så har mina små 3-åringar gjort sig förtjänta av lite vila efter deras uppvisning på Strömsholm. Avicci har åkt till killarna han gick på bete med förra sommaren ute i Vissvass, Tyresö. Ika har åkt till Lövsta Stuteri och om allt går som tänkt blir jag ”mamma” nästa vår. Caramelle tränar på och snart hoppas jag kunna vara ute på banorna och tävla med henne igen. Resten av hästarna hemma på Berga blev idag släppta i en gigantiskt stor beteshage. Då vädret är så fint och ska så vara över helgen tyckte vi dom kunde få lite välförtjänt vila, detta gör att vi alla i Teamet kan åka ner till Strömsholm och titta på tävlingarna.

2avicciAvicci visar att han är en vig kille…

floyd fraizerFloyd & Fraizer i sin stora beteshage…

 

Efter helgen fylls stallet på med hästar, dels kommer dom som varit ute under tillfällig vila i helgen in och sen kommer Double Diamond och Emma Packendorff och hälsar på under hela juni månad.
db

 

För er som vill träna under sommaren så finns det träningstider i TimeCenter att boka,  det finns tider både på Berga och Högdalens Gård (utomhus träning då ridhuset är under renovering på Högdalen i sommar).