Nästan precis hemkommen från tävlingarna i Mannheim och har just hunnit landat lite i vardagen, så är det nästa vecka dags att ge sig av mot Frankrike och Nations Cup i Compiègne för mig och Zircoon Spring Flower. För er som inte sett nya küren så finns den här nedan. Mina elever har varit så duktiga ute på tävlingar under månaden…är så stolt över er alla! Nu fortsätter vi plocka rosetter och för er som rider finalerna i allsvenskan längre fram håller jag tummarna lite extra hårt för, alltid kul med lagtävlan. Under tiden jag åker till Frankrike kommer två av mina 3-åringar visas upp på Strömsholm av mitt Team, Ika Star och Avicci kommer vara där och jag kommer följa dom med spänning.

 

Küren från Mannheim och lite bilder

 

Här nedan kan ni se lite bilder från helgens ekipage som placerat sig på tävlingar runt om…än engång vill jag säga att jag är stolt som har äran att träna flera av er!!

 

12804858_10153282930091012_2003748812519708133_n

Rosanna Lidbrandt & Cassis.

IMG_9803

Tuva Swartling Ericsson & FS Cover Boy

Karin Wannerud

Karin Wannerud & ”Putte”.

Tessi

Tessi Klintström & Don Sanchez.

Illerfeldt

Matilda Illerfeldt & Ruby vann individuellt i lagklassen.

Emelie

Emelie Dahl & Floyd som även hon tog rosett individuellt i lagklassen.

Matilda

Matilda Linder & ”Greta”  som även dom tog rosett individuellt i lagklassen.

Laget ponny

Allsvenske lagen ”Ponny” som tog sig till final 15/5 på Högdalen.

Laget stor häst

Allsvenskelaget ”Stor Häst” som även dom tog sig till final 22/5 på Vallentuna.