CDI Outdoor Zeeland 2015 © DigiShots

 

Tänkte uppdatera er lite om vad som händer hos JL Dressage just nu…

 

 

Då jag bestämde mig efter WC Cupen i Tyskland att inte tävla vidare inomhus så blev det till att lägga om tävlings planeringen till utomhus istället för mig och Zircoon Spring Flower. Jag vill ge honom en chans att känna sig trygg då han tyckt det varit lite tufft att tävla inom hus med mycket folk och rörelse så nära in på sig. Detta gjorde att jag missade min plan med att rida finalen i Skandinavium. Vi kommer nu åka till Joosland i Holland och tävla 7-8 april. En tävling som jag hoppas kommer passa oss då vi har många goda erfarenheter därifrån, bra tävlingsplats, arrangemang och inte minst seger i fjol. Efter det får vi se om det kanske bär av ännu längre söderut under maj.

CDI Outdoor Zeeland 2015 © DigiShots

 

Under påsken kommer JLs verksamhet flytta till ett nytt stall. Många av er vet säkert redan att jag ska hyra ett stall på Berga Naturbruksgymnsium, ska bli så kul. Den sista tiden har det fixats och donats på heltid för att få en egen touche på det. Det kommer underlätta till hösten och ha hästarna på Berga då jag blir huvudlärare i dressyr för en ny utbildning som startar då.

eu.png 2
stall.png 2
fika.png 2

Hästarna förbereds och tränas just nu för att ta sig ut på tävlingsbanorna. Fraizer (6 år) är anmäld till sin första start, han har varit ett ”problembarn” men börjar nu komma till rätta. Målet är att starta och ta oss runt, vi får se om vi lyckas. När det gäller mina tre åringar så utvecklas dom och kommer starta 3-års testet i maj om inget annat händer. Caramelle har jag bestämt att ta det lite lugnt med, men till hösten beräknar jag att starta henne, hon är helt magisk att rida på.

 

När det gäller träningar så kan ni boka det via TimeCenter på Berga och Högdalen. 15 & 16 april har jag träningar på Sandö på Värmdö. Det är många som vill rida där och det gör att tiderna tar slut fort, för er som inte fått någon tid, ha lite koll på bokningen om det blir några återbud.

 

Nu hoppas jag som så många andra säkert också gör, att våren snart är här. Jag tänker i alla fall plantera lite blommor och ställa utanför mitt nya egna stall…