Vi börjar med mina unghästar som nu gått på välförtjänt vintervila. Avicii -13 kom hem för att sättas igång efter sommar uppehållet, tyvärr visade det sig att han hade lösa benbitar i ett bakben som nu är borttagna med en hoppfull prognos. Lilla Ika Star -13 blev sent betäckt och har åkt till Östersund där hon blir kvar till hon fått sitt föl…längtar efter att få se henne och hennes avkomma. Hecto -13 har varit på inridning hos William & Anna där han visade vilken fin häst han kommer bli. Så glad att jag hittat dom förhjälp med inridning av mina unga hästar, känner att jag är för gammal för det numera. Ett ny tillskott på unghäst sidan är Valentino FS -16 Vincent Maracelo-Warsteiner Uppfödare: Fryken Sporthästar.

valentino2Valentino FS

 

Något som gjort mig otroligt glad är att Caramelle kommit tillbaka ut på tävlingsbanorna efter skada. Hon är lite ringrostig då hon varit borta en lång tid från tävling. Hon har startat St Georges igen och gjort det med bravur även om vi har mycket att jobba på innan vi är tillbaka där vi slutade. Zpektakel går från klarhet till klarhet, han är så duktig och en riktig kämpe. Just nu är målet att rida Dressage Power finalen i Friends med nån av dessa hästar, tror verkligen på dom båda två. Just nu ligger Zpektakel på 6:e plats och Caramelle på 10:e plats. Dom 6 bästa under höstens kval kommer få rida i Friends. Håll tummarna för att vi tar oss dit!

CDI Outdoor Zeeland 2015 © DigiShots
CDI Outdoor Zeeland 2015
© DigiShots

Caramelle i Holland innan skadan

 

zpek
Zpektakel-Stockholm Dressyrklubb

 

 

När det gäller tävlingar så fortsätter mina elever att imponera på mig ute på tävlingsbanorna, ni är så duktiga och gör mig så stolt. Brukar inte vilja plocka ut någon speciell men jag måste nog göra det den här gången. Emma Packendorff och hennes Double Diamond har gjort en fantastisk resa på så kort tid. Att Emma kom till mig förra hösten som hoppryttare och ville skola om sig till dressyrryttare har varit en ära…en tjej med så mycket vilja och ödmjukhet får man leta länge efter. Att jag nu dessutom får vara med på en resa med hennes nya stjärna Faximilliana -10 är något jag är väldigt tacksam för.

faxi

 

När det gäller träningar så kommer jag jämna torsdagar ha träningar på Ådrans Ridcenter i Huddinge. Alla träningar bokas via TimeCenter.

 

 

Höstiga hälsningar