Just nu är det ganska mycket som händer här hemma i stallet. Många av hästarna har fått välförtjänt vila och är nu under uppstart. Just nu skulle jag behöver ett större stall då det på nåt konstigt vis har en tendens till att bli lite för mycket hästar när det gäller mig. Nya hästar i stallet för tillfället är Pretty Woman en tillridningshäst och så Zircoons flickvän ”Calle” en mini shettis och så har även Avicii (3 år) flyttat hem som bott ute i Vissvass under sommaren. Träningarna har dragit igång som vanligt ute på Berga och skolan har fyllts på med elever. En skillnad när det gäller träningar är att jag inte kommer vara kvar på Högdalens Gård. Jag kommer under hösten börja ha träningar på Ådrans Ridcenter i Huddinge dock lite oklart när det blir, då dom väntar på att iordningställa sitt nya ridhus. För att boka träningstider så kan du göra det via TimeCenter.

Calle

Zpek enskede

På tävlingssidan har Zpektakel varit ute på tävlingsbanorna och visat upp sig och som han gjort det!!!
I hans debut  blev det dubbel seger i Msv B:4 & 5 och helgen efter var det meeting i Gävle och där debuterade han i Msv A:1 med en 2:a placering och dagen efter seger i  S:t Georges. På meetinget i Gävle var även Emelie Dahl/Floyd och Jessica Björk/Diason MW och även dom tog hem fina placeringar. Zpektakel och jag kommer under september tävla vidare. Så glad över att ha honom hemma i mitt stall…en riktig liten prins.

Gävle

Min fina Fraizer (6 år) har debuterat ute på tävlingsbanorna. Han och Sandra Bjurström har varit till Södertälje RK på Pay & Ride. Guldstjärna till Sandra som vågade, han är ett problembarn men ett väldigt fint sådant och jag tror dom är lika envisa så det är en bra kombo. Ska bli kul att följa dom framöver då Sandra hjälper mig med honom.

fraizer