Verksamhet

[nggallery id=3]

På Högdalens gård utanför Tyresö bedriver jag en professionell tränings och tävlingsverksamhet av dressyr hästar. Jag har erfarenheter från unghästchampionat till internationell Grand Prix. Mitt mål med verksamheten är att utbilda, tävla och sälja dressyrhästar av internationell klass.

Högdalen är en anläggning i toppklass, här finns fint ljus stall med 12 boxar, dränerade sandpaddockar, skrittmaskin, underbar utebana, fina ridvägar och sist min inte minst ett ett mycket bra underlag i ridhuset.

Under våren kommer det att hållas öppen träning för utomstående elever under onsdagkvällar. Jag kommer även att hålla en del 2-dagarskurser (info om datum kommer att finnas under, träningar/kurser) här på Högdalen. Det finns möjlighet att hyra uppstallning och boende på gården under kurshelgerna.

Målsättningen med JL Dressage är att erbjuda alla som är intresserade av dressyr, en kvalitetsinriktad verksamhet dit man kan vända sig för att få hjälp med olika tjänster!

Det jag bland annat kan erbjuda är

· Utbildning av hästar upp till Internationell Grand Prix.
· Förberedelser och visning av unghästar.
· Träning av ekipage både hos mig och hos er.
· Genomföra Dressyrclinics både som instruktör såväl som ryttare på egna hästar!
· Jag tar emot hästar för försäljning och förmedlar också hästar upp till GP nivå via mitt internationella nätverk av kontakter
· Försäljning av kvalitetsprodukter.

kontakta gärna mig så hittar vi en lösning som passar just dina behov!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

JL Dressage